Modalități de plată / Cum plătesc?

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Dacă ați ales metoda de plată "Online prin card bancar " este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

-  Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

-  "3-D Secure" asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut!

Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Contul de administrare va permite vizualizarea și gestionarea plăților realizate cu card bancar.

Plata se realizează doar în condițiile în care statusul unei tranzacții în panoul de administrare ”livrare permisă” este de culoare verde. Orice alt status va fi de culoare roșie și nu permite efectuarea de plăți.